Nieuwe website voor Tulp & Zee

Tulp & Zee is een bungalowpark gelegen in de badplaats Noordwijk. Omringd door de natuur en dicht bij de zee, zijn de vrijstaande bungalows uitermate geschikt om tot rust te komen. Met recreatiemogelijkheden als zwemmen in een nabijgelegen zwembad, een speeltuin voor de kinderen en het strand om de hoek, is het heerlijk vertoeven voor jong en oud.

De website van Tulp & Zee was aan vernieuwing toe. Het design van de website moest actueler, frisser en persoonlijker ogen. Gezien de langdurige samenwerking met Dune Pebbler, werden we ingeschakeld. Onze studio heeft het ontwerp in een fris jasje gestoken en ludieke elementen toegevoegd. Geheel passend bij de uitstraling van het pittoreske bungalowpark, waar het kleurgebruik, lettertype en stijlelementen op aansluiten.

Toegankelijk én gebruiksvriendelijk

Naast de vraag naar een frisse en actuele website, zocht Tulp & Zee ook een manier om boekingen binnen de website te houden en externe websites te vermijden. Middels een dynamische plug-in kunnen geïnteresseerden rechtstreeks op de website een verblijf boeken. Geen verwarring met het verwisselen van webpagina’s en overzichtelijk alles op één pagina. Als kers op de taart, wordt de website naast Nederlands ook aangeboden in het Duits. Naar volle tevredenheid van de klant, is de website in oktober gelanceerd. Wij bedanken Tulp & Zee voor het jarenlange vertrouwen en de mooie opdracht. Bekijk de website op tulpenzee.nl

Geschreven door:
Chinique Qureshi

Ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke website?

Liever socializen?