Nieuwe projecten voor Wonen à la Carte

Enige tijd geleden is onze samenwerking met Wonen à la Carte gestart voor hun corporate uitstraling en de vastgoedmarketing voor hun projecten. Afgelopen jaar hebben we een stadse en moderne uitstraling ontwikkeld voor de Buitenparel en een luxe uitstraling voor SuysenBosch. Na deze projecten kregen we opdracht voor de vastgoedmarketing voor twee nieuwe projecten: Het Prijsse Erf en ARC Rokkeveen.

Het Prijsse Erf

In het westen van Culemborg wordt Het Prijsse Erf gerealiseerd: elf charmante bungalows, gelegen op een gemeenschappelijk erf. Ook voor dit project zijn wij gevraagd om de marketing te verzorgen voor de start verkoop in februari 2021. Voor Het Prijsse Erf gingen we aan de slag met een landelijke en gemoedelijke uitstraling. Het logo en de styling is doorvertaald naar een bijpassende verkoopbrochure en uitgebreide website. Geïnteresseerden kunnen de woningen en verkoopbrochure bekijken op de nieuwe website. Bekijk de website op www.hetprijsseerf.nl.

ARC Rokkeveen

ARC Rokkeveen is het eerste appartementengebouw in Mede Opdrachtgeverschap van Wonen à la Carte. Het logo, huisstijl en website waren al vormgegeven en wij mochten aan de slag met het ontwikkelen van de verkoopbrochure voor de start verkoop in maart 2021. De brochure is gevuld met onder andere inspiratieplattegronden, sfeerimpressies en de spelregels voor het ontwikkelen van de buitengevel met alle medebewoners. Geïnteresseerden kunnen de verkoopbrochure bekijken op www.arcrokkeveen.nl.

Wij bedanken Wonen à la Carte dat we mochten meewerken aan deze twee mooie projecten en wensen ze veel succes met de verkoop!

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?