Dune Pebbler - Happy Customarketing

Één klant, drie websites

Afgelopen maand zijn voor één klant zelfs twee responsive websites opgeleverd, aan de derde wordt gewerkt.

Van de opdrachtgever bloemengroothandel P. Van Duijvenvoorde kreeg Dune Pebbler de opdracht om drie moderne websites voor haar dochterondernemingen te ontwikkelen.

Duflor GmbH en Interfleur GmbH zijn beiden onderdelen van P. van Duijvenvoorde. Duflor GmbH is een groothandel in snijbloemen en Interfleur GmbH is een groothandel in pot- en tuinplanten, allebei volledig gericht op de Zwitserse markt.

Frans en Duits

Vanuit de klant bestond de wens om twee moderne en meertalige websites te ontwerpen en te bouwen. Het team van Dune Pebbler is met deze opdracht aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Bekijk ze hier: www.duflor.com en www.interfleur.ch.

Beide websites hebben een frisse moderne uitstraling en zijn zowel in het Frans als Duits beschikbaar. Het gebruik van sprekende kleuren en foto’s die de kwaliteit van de diensten en producten weergeven maken de site levendig.

Is jouw website nog van deze tijd?

Kan jouw huidige website ook wel een make-over gebruiken? Of wil jij jouw product of dienst online beter tot zijn recht laten komen? Dune Pebbler helpt je hier graag bij! Ben je geïnteresseerd? Je mag ons altijd bellen of mailen. Neem dan even contact met ons op via; http://dunepebbler.nl/contact/.

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler