Jubileumboek Van Rhijn Bouw

Het was november 1971 toen Jan van Rhijn sr. besloot om voor zichzelf te beginnen. Jan van Rhijn Bouw VOF is een feit. Een paar jaren later trad de oudste zoon Jan van Rhijn jr. als 15-jarige in het bedrijf. Op 17-jarige leeftijd werd hij officieel partner. Na een aantal jaren werden broers Hans en Jaco van Rhijn ook betrokken bij het bedrijf. In diezelfde tijd was er een belangrijke stap in het bedrijf: de toevoeging van Jan van Duijn aan het team. Hiermee werd Van Rhijn Projectontwikkeling opgericht en bleek een grote stap te zijn voor Van Rhijn Bouw.

50 jaar Van Rhijn Bouw

Op de laatste dag van 2020 hebben Jan van Rhijn, Hans van Rhijn en Jan van Duijn Van Rhijn Bouw & Van Rhijn Bouw Renovatie & Onderhoud officieel overgedragen aan een nieuw directieteam bestaande uit André van Rhijn, Helmut Schwaneberg en Jaap van Rhijn.

Een bijzonder moment om het familiebedrijf over te dragen aan de derde generatie, want in 2021 viert Van Rhijn Bouw haar 50-jarig bestaan! Ter ere van dit bijzondere jubileum én het afscheid van de voormalige directie is de afgelopen maanden gewerkt aan een prachtig afscheidscadeau. In opdracht van de, inmiddels voormalige, directie heeft Dune Pebbler het ontwerp op zich genomen voor het jubileumboek gevuld met mooie verhalen, de VRB-geschiedenis en interviews.

Het was voor ons een eer om mee te werken aan zo’n mooi afscheidscadeau. Wij bedanken Van Rhijn Bouw voor het vertrouwen in deze opdracht en onze jarenlange samenwerking.

jubileumboek van rhijn bouw katwijk vrb dune pebbler
Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?