Jaarverslag voor Den Hartogh

Met veel plezier mogen we, na het succes van de afgelopen twee jaar, wederom het ontwerp van het jaarverslag voor Den Hartogh op ons nemen. Den Hartogh is een van de toonaangevende logistieke dienstverleners, met de nodige internationale allure in 26 verschillende landen. Een mooie klant, met een mooie opdracht!

Bevlogen, maar speciaal jaar

In het jaarverslag blikken ze terug op een bevlogen jaar. De belangrijkste hoogtepunten en statistieken van 2020 worden gecommuniceerd naar de lezers van het jaarverslag. Door de Corona-pandemie zijn de statistieken en cijfers lager dan het jaar ervoor. Echter, is 2020 een jaar waar ze erg trots op mogen zijn. Zo vierden ze in augustus haar 100-jarig jubileum en ontvingen ze een Koninklijk Predicaat als eretitel voor dit mooie succes.

De blik vooruit op een betere toekomst

Het jaarverslag is tevens een opzet om vooruit te kijken, kijken naar de toekomst. Zo delen ze dat het een buitengewoon hoog niveau aan geplande investeringen heeft klaar staan, om zo verder te kunnen bouwen aan de realisatie van de groeistrategie.

Dune Pebbler is gevraagd om de verkregen informatie te verwerken in een overzichtelijk jaarverslag, passend bij de stijl van Den Hartogh. Naar onze mening is dat goed gelukt! Benieuwd naar het jaarverslag? Je kunt hem hier lezen.

Geschreven door:
Robin Glissenaar

Ook geïnteresseerd in een jaarverslag?

Liever socializen?