Gloednieuwe website voor Thalassa

Recentelijk zijn wij aan de slag gegaan voor onze klant Thalassa. Het sfeervolle beachrestaurant, dat bezoekers graag kennis laat maken met de lekkerste culinaire visgerechten, vroeg ons om te helpen bij het rebranden van het paviljoen, met een vernieuwde website als eye-catcher. Dat was nodig, want de website paste niet meer bij de nieuwe weg die Thalassa is ingeslagen. In samenspraak met het befaamde restaurant uit Zandvoort is er dan ook een smakelijk ontwerp ontstaan. De website is een toegankelijke, sfeervolle afspiegeling geworden van dat wat Thalassa naar de klant wil uitstralen: een luxueus, warm restaurant dat je de ultieme viservaring biedt.

Thalassa is dé place to be voor een culinaire viservaring

Thalassa is sinds 1959 een begrip aan de Zandvoortse kust. Voor een culinaire viservaring ben je bij Thalassa op het juiste adres. Het assortiment bestaat daarnaast uit voldoende gerechten om óók vleesliefhebbers en vegetariërs te voorzien van een overheerlijke maaltijd. Voor wie zich thuis wil laten verrassen door de smaken van het beachrestaurant, is er de mogelijkheid om online te bestellen via de webshop. Om je vingers bij af te likken! Maar dat is niet alles. Thalassa biedt sinds april 2021, 12 prachtige beach houses waar je ultiem tot rust kan komen.

Kwalitatief eten, gecombineerd met vriendelijke bediening en een warme, mediterraanse sfeer, maken Thalassa dan ook een ware aanrader tijdens je bezoek aan Zandvoort. Dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2018 ontving het restaurant de award voor beste strandpaviljoen van Nederland. Die uitstraling wilden ze graag doorzetten. Het volledige interieur is vernieuwd, zodat het beter past bij de luxueuze, culinaire identiteit. Tegelijkertijd was het voor ons de uitdaging om een toffe website te ontwerpen die hier volledig op aan sluit.

Met trots kunnen we mededelen dat de website van Thalassa live is gegaan op 12 augustus 2021. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op www.thalassabeach.nl

Geschreven door:
Robin Glissenaar

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?