Gloednieuwe website voor Faas Assurantiën

Begin dit jaar zijn wij door Faas Assurantiën gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. De website was niet gebruiksvriendelijk, had een verouderd ontwerp en lag niet meer in één lijn met de bedrijfsidentiteit. De vraag was dus erg duidelijk: een toegankelijke, gebruiksvriendelijke website die past bij de bedrijfsidentiteit van Faas Assurantiën. Aan de slag!

Eerst werd er door een van onze designers gekeken naar hoe de identiteit van Faas Assurantiën doorvertaald kon worden in een ontwerp. Vervolgens ging onze developer aan de slag om de richtlijnen van de designer te combineren met de wens van de klant. Toen de basis stond, werd de website gevuld met alle content over verzekeringen, hypotheken en financieringen. Op 3 juli jl. is de nieuwe website live gegaan. Niet alleen wij waren tevreden met en trots op het resultaat, Robert van Faas Assurantiën ook:

“Dune Pebbler heeft voor ons een compleet nieuwe website gebouwd. Al vanaf het eerste contact werd er goed geluisterd naar onze wensen, die wij voor nu hebben maar zeker ook qua communicatie voor de toekomst. Er werd pro-actief met ons meegedacht wat heeft geresulteerd in een website die volledig past bij onze bedrijfsidentiteit.”

faas assurantiën website lisse
faas assurantien lisse
Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Meer weten over websites?

Liever socializen?