Dune Pebbler - Happy Customarketing

Frisse nieuwe website voor De Engel Lisse

Bij Juf. Juffermans. De Engel. Sedert 1897 befaamd om haar café, restaurant, zalencentrum en hotel in Duin- en Bollenstreek. Trouwen, eten, drinken, vergaderen en feesten. En nu dus ook navigeren, clicken, reserveren en lezen. Dune Pebbler is er trots op de nieuwe website van De Engel te hebben ontwikkeld. Eet, drink, slaap en navigeer smakelijk!

Een website voor een veelzijdig familiebedrijf

Enige tijd geleden is Dune Pebbler gevraagd de nieuwe website van De Engel in Lisse te ontwikkelen. Dit Restaurant, Café, Zalencentrum en Hotel is befaamd in duin- en bollenstreek. Het was dan ook een eer voor Dune Pebbler met de nieuwe website aan de slag te gaan. Een uitdaging. Dat wel. Omdat De Engel meerdere entiteiten en dus doelgroepen kent, was het aan ons de taak een uniforme sfeer en uitstraling te creëeren, zonder daarbij het DNA van de familie Juffermans en daarmee De Engel te verliezen. Gezelligheid, service en comfort. Dat zijn de kernwaarden van De Engel die terug te vinden zijn in het design van de nieuwe website. Dat De Engel een echt familiebedrijf is, is ook niet onbelangrijk. Ook daarvoor aandacht op de site.

Gebruiksvriendelijk en veilig

Naast het design en de belevingsonderdelen zit de website ook technisch goed in elkaar. Responsive, goede meertaligheid functie die binnenkort met Engelse en Duitse content gevuld wordt, goede security en een zeer grote gebruikersvriendelijkheid. Voor bezoekers én voor de klant die het CMS gebruikt. Kortom, de duin- en bollenstreek is een fantastische website rijker!

Het resultaat bekijk je hier.

Nieuwe website De Engel Lisse
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler