Employer branding voor Van Duyn Van der Geer

Begin 2020 zijn we aan de slag gegaan voor zowel nieuwe klanten als voor nieuwe projecten van huidige klanten. In februari mochten wij weer een nieuwe klant aan ons portfolio toevoegen: Van Duyn Van der Geer. Het accountants- en advieskantoor uit Noordwijk is hard op zoek naar nieuwe collega’s: HR-adviseur, zelfstandig salarisadministrateur en assistent-accountants. Dune Pebbler werd gevraagd om te helpen met de personeelswerving; aan de slag met employer branding.


Online en offline strategie

Voor de personeelswerving is het belangrijk om te laten zien wie Van Duyn Van der Geer is. Het kantoor omschrijft hun werkwijze als aandacht voor het personeel, een goede social/work/life balance en er is geen overwerkcultuur. Middels een doelgerichte campagne op Indeed zijn we begonnen met de werving. Al snel volgde een advertentie in de weekendkrant in de omgeving van Noordwijk, waar het kantoor gevestigd is.

Momenteel zijn we bezig met het creëren van een video,  die binnenkort te zien is, waaruit blijkt hoe leuk het is om te werken bij Van Duyn Van der Geer. Deze sfeervolle video zal via een doelgerichte LinkedIn campagne verspreid worden. Kortom, een diverse online en offline doelgerichte campagne.

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Ook interesse in employer branding?

Liever socializen?