Dune Pebbler - Happy Customarketing

Het eMagazine Y-TOWERS is live!

Samen met ZÜBLIN heeft het team van Dune Pebbler een dynamisch online magazine samengesteld.

Bouwbedrijf ZÜBLIN bouwt in Amsterdam de Y-Towers, het Congreshotel Maritim en een residentiële toren. Beiden met een indrukwekkend uitzicht over de stad, het IJ en de haven. Voor de omwonenden van de Y-towers wil ZÜBLIN graag een goede buur zijn met respect voor de omwonenden. Vanuit deze gedachte is het idee voor het eMagazine ontstaan. Samen met ZÜBLIN heeft het team van Dune Pebbler een dynamisch online magazine samengesteld. Kenmerkend voor het eMagazine is het gebruiksgemak, makkelijk navigeert de lezer door de verschillende tabbladen. De hoogwaardige foto’s en impressies nemen de geïnteresseerden mee in het project.

In het eMagazine valt onder andere de achtergrond informatie van het project te lezen, maar ook de planning en maatregelen om overlast te beperken worden nauwkeurig beschreven. Een kort verslag van het barbecue-event voor omwonenden en een toelichting van de betrokken partners zijn ook opgenomen.

Over ZÜBLIN

ZÜBLIN Nederland B.V. is een veelzijdige bouwonderneming, met het hoofdkantoor gevestigd in Vlaardingen. Als onderdeel van bouwgroep Strabag; één van de top tien bouwers in Europa, biedt ZÜBLIN een breed scala aan diensten ten behoeve van bouwprojecten.

De bouwactiviteiten variëren van civiele techniek en utiliteitsbouw tot infrastructuur en wegenbouw. Met name grootschalige en complexe projecten worden door ZÜBLIN aangepakt.

Volgens ZÜBLIN maakt de kracht van teamwork het verschil. De samenwerking tussen opdrachtgever en algemeen aannemer vormen de rode draad door het project, zowel tijdens de ontwikkeling, de uitvoering als de nazorg. Met het ZÜBLIN teamconcept laten zij buitengewone projecten slagen.

Ook iets voor jou?

Is een eMagazine ook iets voor jouw bedrijf? Wil je jouw doelgroep online bereiken met een interactief magazine? Met een eMagazine ben je in staat de lezer te inspireren en prikkelen. Met video’s, animaties en muziek breng je jouw verhaal over op ieder scherm.

Nog niet overtuigd? Bekijk ook hier nog een aantal gave voorbeelden.

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler