Duurzaamheidskrant tot op de keukentafel in gemeente Katwijk

Dit najaar heeft ons team voor de 5e keer gewerkt aan de realisatie van de huis-aan-huis Duurzaamheidskrant. Een initiatief van de Gemeente Katwijk en Uitgeverij Verhagen in samenwerking met Dune Pebbler. De krant wordt uitgegeven op de Dag van de Duurzaamheid. Een belangrijk initiatief, want wat ons betreft is niet alleen 10 oktober, maar elke dag de Dag van de Duurzaamheid.

Dit jaar telt de krant 28 pagina’s waarin spraakmakende duurzame initiatieven van ondernemers en inwoners uit de gemeente Katwijk zijn uitgelicht. Thema’s als energietransitie, duurzame mobiliteit en circulariteit staan centraal. De basisscholen, en dus de volgende generatie, worden op jonge leeftijd meegenomen in het duurzaam leven. Wat gebeurt er vandaag en wat zijn de plannen voor de toekomst?

Wil je de volledige krant lezen? Dat kan hier.

In onderstaande video wordt de eerste duurzaamheidskrant van 2021 overhandigd door Teuntje van Delft, de hoofdredacteur van Uitgeverij Verhagen, aan wethouder Jacco Knape.  Een mooi eindresultaat voor een belangrijk initiatief: de verduurzaming van onze gemeente.

Geschreven door:
Chinique Qureshi

Ook samenwerken met Dune Pebbler?

Liever socializen?