Dune Pebbler - Happy Customarketing

Dune Pebbler voor Operatie Jonas

Kort geleden stapte Cees de Vos van het Wereld Natuur Fonds regio Haaglanden bij ons binnen. Hij vertelde over zijn plan om de bewustwording rondom de plasticvervuiling in de oceanen te vergroten: Operatie Jonas. Als mede-initiatiefnemer van Stichting 20Duurzaam20 werken wij met veel plezier mee aan duurzame projecten in de gemeente Katwijk.

Een walvis in plastic

Dune Pebbler werd gevraagd een logo en website te ontwerpen voor Operatie Jonas. Het logo sluit aan bij de schrijnende situatie in de oceanen, de enorme plasticvervuiling waar de dieren de dupe van zijn. De website bevindt zich momenteel in de eindfase en wordt binnenkort gelanceerd. Op de website vind je meer informatie over Operatie Jonas, de geplande activiteiten en alle informatie om deel te nemen aan dit noodzakelijke initiatief.

DOE MEE!

Op dinsdag 29 januari wordt Operatie Jonas gepresenteerd tijdens de Avond van Katwijk in TriPodia. Voor deze presentatie hebben wij een video gemaakt die laat zien wat Operatie Jonas precies inhoudt. De video toont schokkende feiten over plastic, informatie over het project van Cees de Vos en laat een deel van onze stakeholders zien. Deze video is het begin van de bewustwording over plastic. U doet toch zeker ook mee?!

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler