Dune Pebbler - Happy Customarketing

Dune Pebbler ontwikkelt website Villa Zeezicht

Een modern logo, een nieuwe website en online marketing met positief resultaat. Ons Dune Pebbler team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt voor opdrachtgever Villa Zeezicht.

Dit prachtige project in Noordwijk kreeg van onze designers een eigentijds logo en een look and feel die bij het project past. Aan de hand van de nieuwe identiteit is de website ontworpen, welke vervolgens is ontwikkeld door de programmeurs. Een responsive en overzichtelijke site waarop de nodige informatie te vinden is. Zie hier het resultaat; www.villazeezichtnoordwijk.nl.

De strakke impressies zijn gemaakt door onze inhouse partner Single Frame.

Na livegang van de website zijn er online diverse advertentiecampagnes in gang gezet. Dat de marketingcampagnes hun vruchten hebben afgeworpen is wel duidelijk, alle appartementen zijn inmiddels verkocht!

Vorstelijk wonen

Tel het mooiste van Noordwijk bij elkaar op en u komt uit bij Villa Zeezicht. Villa Zeezicht verrijkt de bekende badplaats met een aantal prestigieuze appartementen met panoramisch uitzicht over de kust. Exclusief en vorstelijk wonen op een prachtige locatie.

Gesitueerd in de lommerrijke Zuidduinen. Direct achter de Koningin Astrid Boulevard, op een steenworp afstand van het heerlijke strand en de Noordzee. Bij het ontwerp van het nieuwe Villa Zeezicht heeft KVDK Architecten zich laten inspireren door de oude grandeur van Noordwijk. Wat dat betreft past het ontwerp perfect in de bestaande Noordwijkse omgeving van fraaie landhuizen en villa’s.

Hotel Villa Zeezicht

Nu deze website online staat en de appartementen verkocht zijn, gaat ons team aan de slag met het volgende project voor Villa Zeezicht. Villa Zeezicht biedt meer dan alleen exclusieve koopappartementen, ook de toerist is van harte welkom. Het hotel gedeelte bestaat uit een aantal luxe appartementen, welke van alle gemakken zijn voorzien waardoor de gast hier optimaal kan genieten.

Hotel Villa Zeezicht krijgt ook een eigen identiteit, een passende look and feel en een eigen website. To be continued..

Villa-Zeezicht
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler