Dune Pebbler - Happy Customarketing

Dune Pebbler ontwikkelt huis-aan-huis krant met Uitgeverij Verhagen

Kort geleden is Dune Pebbler gevraagd een huis-aan-huis duurzaamheidsspecial te ontwikkelen voor alle inwoners van de gemeente Katwijk. In opdracht van gemeente Katwijk en in samenwerking met Uitgeverij Verhagen en stichting 20Duurzaam20 bepaalden we de content van de krant.
Content die zo divers mogelijk en in balans moest zijn. Binnen een vrij korte tijd ging de redactie aan de slag met artikelen over gasloos wonen, energie opwekken vanuit de Oude Rijn, energiescans, stichting 20Duurzaam20, zonnevelden, de duurzame huizenroute, Energieambassadeurs, gastlessen over zonne-energie, Goed Groen Groei labelhouders, de duurzaamheidsprijs Bollenstreek en de duurzame inspanningen van Vakcollege Rijnmond en Andreas College.

Naast het ontwerp hield Dune Pebbler zich tevens bezig met de ‘zakelijke’ kant van de krant. Om een special zoals de duurzaamheidskrant levensvatbaar te krijgen zijn adverteerders nodig en noodzakelijk. We zijn er dan ook trots op in samenwerking met Uitgeverij Verhagen dat de krant 100% uit adverteerders bestaat met een duurzame boodschap. Dank aan Groene-Woningen, bouAd, Auto Dijksman, Dirk Schaap, stichting 20Duurzaam20, AVD Technisch ontwerp & calculatie buro, Solar Leiden, Lots Energy, Van Zessen Claer, Van der Hulst Bouwbedrijf, Barnwoodweb, Licht & Accessoires, DeBollenstreekBespaart, Softs World en Ouwehand Bouw voor jullie essentiële bijdrage.

› Lees de online versie van de krant

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler