Dune Pebbler aan de slag voor Weboma

Ultiem woongeluk in een van de meest toonaangevende wijken van Naaldwijk? Dat kan in Woerdblok – Zandheuvel. In juni 2018 hebben wij in opdracht van Weboma de vastgoedmarketing verzorgd voor de nieuwbouwwijk Woerdblok – Zandheuvel. Van logo tot impressies, van teksten tot brochure, van Facebook Advertising tot advertentiecampagnes. De nieuwbouwwijk was al snel verkocht. Zo’n anderhalf jaar later was het tijd voor de laatste fase van Woerdblok – Zandheuvel: 16 stijlvolle appartementen. Ook voor deze fase kreeg Dune Pebbler weer de opdracht voor de vastgoedmarketing.

Stijlvol wonen in Naaldwijk

De andere fases in Woerdblok zijn gericht op starters en jonge gezinnen. Een volwassen doelgroep voor het appartementencomplex vraagt om een volwassen uitstraling. We begonnen met het logo van Woerdblok – Zandheuvel een moderne twist te geven, om dit vervolgens te vertalen in een projectstyling. Een informatieve en aansprekende verkoopbrochure volgde al snel. Voorzien van sfeervolle impressies, ingemeubelde plattegronden en fraaie fotografie in Naaldwijk was Weboma bijna klaar voor de start verkoop.

Facebook Advertising, advertenties in de lokale krant in Naaldwijk en een projectbord op de bouwlocatie. Daarmee is de vastgoedmarketing voor Woerdblok – Zandheuvel afgerond en het laat al succesvolle sporen achter. Inmiddels zijn alle appartementen onder optie of verkocht. Bekijk de beschikbaarheid van de laatste appartementen op woerdblok-zandheuvel.nl. Wij bedanken Weboma voor het vertrouwen en de mooie opdracht!

Woerdblok brochure
Woerblok brochures
Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?