Dune Pebbler aan de slag voor Andreas College

Enige tijd geleden is Dune Pebbler door het Andreas College gevraagd om de wervingscampagne van het schooljaar 2020 – 2021 handen en voeten te geven.

Het Andreas College is gevestigd in de gemeente Katwijk en bestaat uit Limes (praktijkonderwijs), Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg) Pieter Groen (vwo, havo en vmbo-t) met TTO. Om Vakcollege Rijnmond en Pieter Groen op de kaart te zetten voor komend schooljaar, zijn wij aan de slag gegaan met promotievideo’s en advertentiecampagnes. Na twee filmdagen hebben we voor ieder event (open dag, informatieavonden, voorlichtingsmiddagen) een video gemaakt met een andere focus, voornamelijk op de kernwaarden van de scholen.

Inmiddels staat de eerste video van Vakcollege Rijnmond en Pieter Groen live op Facebook, loopt de advertentiecampagne op social media. Gedurende het schooljaar worden de scholen actief gepromoot via Google Ads. Aan de andere video’s worden momenteel hard gewerkt en deze gaan live gedurende januari en februari.

Geschreven door:
Suzanne van der Meij

Zullen we eens kennismaken?

Liever socializen?