Dune Pebbler - Happy Customarketing

website: ontwerp
en ontwikkeling

 

Jouw bedrijf is uniek! En de website als het belangrijkste visitekaartje moet dat dus ook zijn.

Online communicatie is nu eenmaal allang niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven en zit nog steeds in de lift. Maar één aloude wet gaat nog steeds op: de eerste indruk is zó belangrijk!

Een geïnteresseerde partij heeft misschien al over jouw bedrijf gehoord of is gewoon op zoek naar producten en diensten die jij ook kunt leveren. Hij of zij zal zich eerst via internet oriënteren. In het ergste geval is jouw website niet vindbaar, dan houdt het al gauw op. Maar die potentiële klant haakt ook af wanneer design en techniek verouderd zijn waardoor de website bijvoorbeeld traag, niet gebruiksvriendelijk of ongeschikt voor mobiel is.

Jouw website moet dus opvallen en meer aanspreken dan die van de concurrentie. Daarvoor is een ontwerp vereist dat er picobello uitziet en de bezoeker positief kan verrassen. Dat kun je wel overlaten aan de creatievelingen van Dune Pebbler, die samen met de ontwikkelaars bovendien zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Website De Engel Lisse - ontwerp en ontwikkeling

Iedere website van Dune Pebbler is onder meer:

  • responsive
    Het design zorgt voor een goede gebruikservaring op verschillende apparaten, wat de schermverhouding ook is.
  • SEO-friendly
    De bouw en inrichting maken dat de website optimaal vindbaar is in zoekmachines, na het ‘vullen’ met de juiste content.
  • eenvoudig bij te houden en aan te passen
    Het contentmanagementsysteem is geschikt om zonder veel technische kennis jouw tekst- en beeldmateriaal ook zelf te plaatsen.

Daarnaast voldoen nieuwe websites van Dune Pebbler aan alle vereisten met betrekking tot gegevensbeveiliging en bescherming van persoonsgegevens.

Dit alles vormt een goede, algemene basis voor de website. Die kan vervolgens worden uitgebouwd met allerlei gewenste functionaliteiten. Wij gaan bij de verdere ontwikkeling helemaal uit van jouw bedrijf en jouw conversiedoel.

Bij onze projecten kun je een selectie vinden van mooie websites die we eerder mochten maken voor – vaak aansprekende – bedrijven en organisaties.

Meer weten? De ervaren en deskundige webprofessionals van Dune Pebbler zitten in Katwijk klaar om je er meer over te vertellen!

dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler