Dune Pebbler - Happy Customarketing

Creative design

 

Van logo’s en huisstijlen tot webdesign en advertenties. Van posters en visitekaartjes tot magazines en vastgoedbrochures. Heb jij een creatieve uitdaging voor de designers?

Grafisch ontwerp

Wow, gaaf! Dat is wat onze designers graag als reactie krijgen van de klant. Door out of the box te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten komen de designers tot originele en treffende ontwerpen van diverse promotie- en corporate materialen. Iedere opdracht is weer een nieuwe uitdaging.

Na een brainstormsessie met de klant of een heldere briefing van de project manager gaat de ontwerper aan de slag. Aan de hand van de kernwaarden van het bedrijf (BrandMap), een aantal keywords en het gewenste gevoel wordt in de studio de look and feel gecreëerd.

Bestaat jouw bedrijf al jaren en ben je gehecht aan de huidige huisstijl, maar kan deze wel een make-over gebruiken? Ook dat is mogelijk. Met een frisse blik kijken we naar de bestaande ontwerpen en in overleg met jou restylen we de gewenste marketing items. Met als resultaat; een innovatief en bruisend nieuw concept!

Wat ontwerpt de Dune Pebbler designer zoal?

Logo en huisstijl

De visuele identiteit van jouw bedrijf komt in eerste instantie tot uiting in het logo en de huisstijl. Wie ben je? Waar sta je voor? En wat doe je? Met inlevingsvermogen en een hoop creativiteit zet de ontwerper deze antwoorden om in een uniek grafisch ontwerp, het logo. De huisstijl is de gehele visuele presentatie van jouw bedrijf. Hierbij wordt nagedacht over kleurgebruik, typografie en fotografie. Samenhang en onderscheid zijn belangrijk. Jij wilt een uniek en origineel ontwerp, maar het moet wel echt bij jou passen.

Print

Zelfs in deze digitale wereld speelt print nog een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan een informatieve bedrijfsbrochure, een in het oog springende poster, een actieflyer of originele visitekaartjes. Onze grafisch ontwerpers maken het allemaal! Wat je maar wilt. Door onze samenwerking met gerenommeerde drukkerijen worden alle producten in hoge kwaliteit gedrukt en snel geleverd. Wil je eens wat anders dan standaard, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedenken maar al te graag nieuwe te gekke concepten.

Website ontwerp Webdesign

Online communicatie is niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. Maar een aloude wet gaat nog steeds op: de eerste indruk is zó belangrijk! Een potentiële klant zal afhaken als het design van jouw website verouderd is. Jouw website moet opvallen en meer aanspreken dan die van de concurrent. Laat dat maar aan onze designers over, zij zorgen voor een ontwerp dat er picobello uitziet en dat de bezoeker positief verrast. Aan de hand van het webdesign werken de programmeurs aan het technische deel. Zij zetten het design om in een werkende en klikbare website die technisch goed in elkaar zit. Responsive, SEO-friendly en hartstikke veilig. De intensieve samenwerking tussen ontwerpers en programmeurs leidt tot een gebruiksvriendelijke website met de look die bij jouw bedrijf past.

 

Magazine

Een magazine, ja zelfs dat maken we! Heb je een tof idee voor een echt geprint magazine? Let us know! Wat dacht je van een eenmalige jubileumuitgave, een jaarlijks terugkerend blad of een seizoensgebonden editie. Aan de hand van de content zorgen wij voor de juiste bijpassende looks. Heb je wel een gaaf idee, maar ben je niet in de gelegenheid zelf de content aan te leveren? Dan kunnen we ook alles voor je uit handen nemen. Onze content-talenten zetten in no-time jouw idee op papier en werken dit samen met de designer uit tot een veelbelovend magazine, zowel in woord als geschrift. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan even het Visculinair magazine, wat we in samenwerking met het Nederlands Visbureau creëren.

Vastgoedmarketing ontwerp brochure

Vastgoedmarketing

Sinds 1987 heeft Dune Pebbler ervaring met vastgoedmarketing, zo ook onze grafisch ontwerpers. Van brochures tot logo en huisstijlontwikkeling, van plattegronden tot locatiekaartjes en van nieuwsbrief tot landingspagina. In samenwerking met ons contentteam en onze partners voor de artist impressions en het inmeubelen van de plattegronden zorgen we voor een gelikte presentatie van het nieuwbouwproject.

dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler