Dune Pebbler - Happy Customarketing

De parallel tussen een website en een auto

Dune Pebbler maakt graag prachtige websites voor haar klanten. Fraaie authentieke vormgeving – passend bij jouw organisatie als opdrachtgever – en praktische functionaliteiten zijn van groot belang voor het welslagen van een website die als digitaal uithangbord de gekozen doelgroep moet bereiken.

Uiteraard zal de website relevante content moeten bevatten en SEO technisch in orde moeten zijn (zie ook het artikel over SSL en SEO) om de boodschap over te brengen en daadwerkelijk conversie, een contactmoment of een aanvraag te bewerkstelligen.

Desalniettemin zal de website technisch in orde moeten zijn en aan de laatste technische standaard moeten voldoen.

Open source websites – zoals Dune Pebbler die maakt in WordPress, Drupal of een eigen CMS – behoeven wat dat betreft het nodige onderhoud, zoals ook een auto moet worden onderhouden met kwalitatieve brandstof, motorolie en een periodieke beurt.

parallel auto websiteWanneer we de parallel leggen met diezelfde auto, dan zorgt ons technische onderhoud (in relatie met hosting van de website op één van de Dune Pebbler servers) voor een continue nieuwe motor onder ‘de motorkap’ van jouw website.

Het technische beheer bewaakt een optimale security van de website en een continue state-of-the-art website qua techniek. Een website die als het ware twee jaar oud is, blijft desalniettemin qua techniek in een nieuw jasje gestoken.
Gezegd moet worden dat uiteraard de look-and-feel van website en de beschikbare functionaliteiten af en toe een update of wellicht een totale vernieuwing kan gebruiken… zoals je ook na verloop van tijd een nieuwe auto zal aanschaffen. Afijn, het technische beheer blijft daarmee van evident belang (in het kader van het continue technisch up-to-date zijn en in verband met veiligheid)

Nog even op een rijtje wat Dune Pebbler op continue basis doet aan je website v.w.b. technisch beheer:

  • voortdurende scans op mogelijke bot-aanvallen
  • bescherming tegen hacks en aanvallen
  • het continue bijwerken van de website o.b.v. beschikbare technische updates van het gebruikte CMS
  • het updaten/afstemmen/bijwerken van gebruikte modules
  • het valideren van de juiste werking van deze modules/plug-ins na een update
  • het oplossen van mogelijke bugs
  • kleine technische aanpassingen die bij gebruik naar voren komen (e.e.a. in overleg).

Het tarief voor technisch beheer is gebaseerd o.b.v. de complexiteit van de website en daarmee de gemiddelde tijdsbesteding per maand.

Nieuwe look:
Momenteel is Dune Pebbler bezig met de aanpassing van de inlogschermen. Voor de WordPress websites zal binnenkort het scherm te zien zijn zoals in de afbeelding bovenin, wanneer je op je website wil inloggen… op sommige websites is dat inmiddels al doorgevoerd.

Middels de periodieke Dune Pebbler nieuwsbrief zullen we regelmatig meer communiceren over technisch beheer en handigheidjes die later geïntegreerd gaan worden.

Meer informatie is beschikbaar via jouw Dune Pebbler-contactpersoon

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler