Dune Pebbler - Happy Customarketing

BrandMap sessies Flevoland

Deze week zijn we weer gestart met onze BrandMap sessies bij een nieuwe opdrachtgever in Flevoland. Door middel van vier dagdelen gaan we de bedrijfsfilosofie van deze retailer handen en voeten geven, zwart op wit zetten.

Doelstelling daarvan is om de visie van de directie en hun te varen koers goed op papier te krijgen. Iets wat vaak wel goed in het hoofd zit maar moeilijk over te brengen en te documenteren is. Terwijl het laatste toch essentieel is om alle stakeholders zoals collega’s en externe relaties mee te krijgen in het bedrijfsverhaal.

Samen gaan we op zoek naar invulling van de BrandMap; een kompas waarop diverse strategische beslissingen kunnen worden genomen. Daarnaast is de energie die vaak los komt in dit soort sessies van groot belang. Directeuren en managers zijn vaak bezig met hun core-business en maken vrijwel nooit echt tijd voor serieuze, langdurige brainstorms. BrandMap sessies zijn juist geschikt om met elkaar de diepte in te gaan. Transparant en oprecht. Uiteindelijk met één belang; het bedrijfsbelang.

Na vier dagdelen zullen we onze klant in Flevoland antwoord moeten kunnen geven op de vragen: wie zijn we nou écht, wat is ons DNA en zijn onze gedachten over de te voeren bedrijfsvoering nu op de goede manier opgetekend?

Meer weten over onze BrandMap sessies? Kijk dan op www.brandmap.nl

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler