Dune Pebbler - Happy Customarketing

Boek ’t Duyfrak Valkenburg

Voor de nieuwe woonwijk ’t Duyfrak in Valkenburg heeft Dune Pebbler, in opdracht van Van Zessen Claer, een boek gemaakt. Een boek voor alle betrokkenen van ’t Duyfrak.

Voorbeeldig in vele facetten

Bij het realiseren van een nieuwe woonwijk komt veel kijken. In het geval van ’t Duyfrak in Valkenburg is de realisatiefase een bijzonder traject geweest. De samenwerking tussen alle betrokken partijen, van ontwikkelaars tot gemeente en de bewoners, is uniek. Het boek ’t Duyfrak Voorbeeldig in vele facetten gaat over het tot stand komen van deze nieuwe woonwijk. In het boek komen alle partijen die het project tot een succes hebben gemaakt uitvoerig aan het woord.

In opdracht van het ontwikkelings- en bouwconsortium Van Zessen Claer heeft Dune Pebbler het boek handen en voeten gegeven qua vormgeving, opmaak en productie. De vele beelden en woorden vormen een inspirerend geheel en zijn samen een mooi aandenken aan ’t Duyfrak. Het 64 pagina’s tellende boek is afgelopen week uitgereikt aan de gemeente Katwijk.

Van Zessen Claer

Van Zessen Claer is in 2006 opgericht als ontwikkelingscombinatie van zes gerenommeerde bouwbedrijven; Boele & Van Eesteren, du Prie, KBM, Niersman, Ouwehand Bouw en Van Rhijn Bouw.

Doel: door de krachten te bundelen een betrouwbare en financieel stevige partner te genereren, die in staat is om zowel kleinschalige als grootschalige ontwikkel- en bouwprojecten te initiëren, ontwikkelen en realiseren. Meer informatie over de ontwikkelcombinatie op www.vanzessenclaer.nl.

Boek Duyfrak Van Zessen Claer
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler