Dune Pebbler - Happy Customarketing

Animatie voor Dunavie

Enige tijd geleden is Dune Pebbler gevraagd een animatie te ontwikkelen voor woningcorporatie Dunavie. Middels de geanimeerde corporate story wordt binnen enkele minuten helder wat Dunavie doet, wat haar rol in de maatschappij is en wat de kernwaarden zijn. Een corporate story waar medewerkers, huurders én stakeholders zich mee kunnen identificeren.

Stappenplan

Samen met Dunavie vatten we de corporate story samen in een aansprekend script. Na akkoord gingen we aan de slag met onze netwerkpartner Animotus met wie we vervolgens de volgende vijf stappen doorliepen:

  1. Scenario (het beeldend maken van het script)
  2. Schetsen (storyboard uitgewerkt in potloodschets)
  3. Illustraties (schetsen uitgewerkt naar maatwerk)
  4. Voice-over (ingesproken voor een professionele voice-over)
  5. Animatie video (motion, sound-effects, voice-over en muziek vormen de complete video

Het verhaal van Dunavie

Het resultaat mag er wezen. Volgens Harmke Haga, communicatie adviseur bij Dunavie, draagt de animatie bij aan de communicatie doelstellingen: “Onze medewerkers staan dagelijks in contact met huurders en doen hun werk met passie en overtuiging. We vergeten als woningcorporatie wel eens te vertellen waarom we dat doen en welke ambities we hebben. Wat is nu eigenlijk ons verhaal? Storytelling heeft een grote rol gespeeld in het tot stand komen van ‘ons verhaal. Samen met medewerkers uit alle hoeken van de organisatie is dit verhaal tot stand gekomen. Met de animatie film willen we onze huurders en relaties duidelijk laten weten wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen. Een organisatie met een visie!”

Ook jij kan online succesvol zijn met video!

Wil je weten wat video voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je al een duidelijke strategie voor de videomarketing? Of kun je nog wel wat hulp gebruiken bij de ontwikkeling en verspreiding van jouw video’s? Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Voor meer informatie kun je ons altijd even bellen of mailen.

Wil je zelf (alvast) aan de slag? Lees dan de whitepaper over een effectieve video strategie. Met dit stappenplan stel je zelf een videomarketing strategie op voor jouw bedrijf en word je binnen no time een expert!

  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler