Dune Pebbler - Happy Customarketing

Aandacht voor Mens & Mobiliteit

Dé Mitsubishi vakgarage in Lisse, een begrip in de Bollenstreek. In 1971 is Polderman opgericht door Bram Polderman. Hij startte zijn werkzaamheden op de oprit van zijn huis, maar al snel groeide het bedrijf en was een eigen pand noodzakelijk. De garage aan de Heereweg 50 in Lisse is al jaren de thuisbasis voor het team van Polderman.

“Ieder goed autobedrijf bestaat bij de gratie van een goede relatie met zijn klanten.” Vanuit deze gedachte staat de klant centraal bij Polderman. De nieuwe slogan sluit hier volledig bij aan; Aandacht voor mens & mobiliteit. “Allereerst hebben we aandacht voor de klant en vervolgens kijken we hoe we zijn/haar mobiliteitsprobleem kunnen oplossen.”

Dune Pebbler & Polderman

Vanuit Polderman bestond de wens om de visie en het team meer te laten zien. Voor het creatieve proces en de uitvoering daarvan werd Dune Pebbler benaderd. Een nieuwe huisstijl incl. nieuw logo, fotografie en een bedrijfsfilm zijn het resultaat. Het resultaat mag er zijn. Mooie beelden, een fris logo, een treffende pay-off en een video die past bij Polderman: authentiek en oprecht.

Met een flinke dosis enthousiasme, korte lijnen en fijne mensen was het een prettige samenwerking. Het logo en de nieuwe foto’s zijn o.a. te bewonderen op hun nieuwe website, www.polderman-lisse.nl.

Logo en video Polderman Lisse
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler