Dune Pebbler - Happy Customarketing

Openingsfilm voor congres ABU

Uitzendwerk. Meer dan werk alleen. Dat was het thema van het congres dat maandag 13 mei jl. door de ABU(Algemene Bond Uitzendondernemingen) werd georganiseerd. Dune Pebbler werd gevraagd een informatieve animatievideo voor de opening van het congres te maken.

De boodschap van de animatievideo is tweeledig. Wat is de waarde van uitzendwerk? Voor de uitzendkracht zelf en voor de Nederlandse economie. De wereld van werk verandert, en daarmee ook de waarde van werk. Wat betekent dit voor de uitzendbranche?

Tijdens het congres gaven meerdere professionals antwoorden op bovengenoemde vragen. Aan het woord kwamen o.a. minister Wouter Koolmees, Topvrouw Marry de Gaay Fortman en Professor dr. Paul de Beer.

Animatie in huisstijl

In de animatievideo moesten resultaten van eerder uitgevoerd onderzoek worden vertoond op een leuke speelse manier. Door middel van bewegende beelden van mensen, animaties in de percentages en passende muziek is het een levendige video geworden. Qua typografie en kleuren is de huisstijl van de ABU aangehouden.

In zeer korte tijd is de video tot stand gekomen, van eerste schets tot edit.

ABU over Dune Pebbler

Vanuit meerdere contactpersonen bij de ABU kregen we vlak na het congres positieve berichten over de samenwerking en het resultaat. Dat is waar we het voor doen!

“Het ging super afgelopen maandag. Absoluut een geslaagde middag. Locatie was top, we openden natuurlijk met het mooiste filmpje éver en de zon scheen ook nog. Nee, zonder gekheid, het ging super. Nogmaals dank voor jullie inzet vorige week!”

“Super bedankt voor de inzet, tijd en creativiteit van jullie mensen! Het is weer gelukt en ik had ook niet anders verwacht eigenlijk.”

 

Congresfilm_ABU
  • delen:
dune pebbler
Valkenburgseweg 48
2223 KD  Katwijk aan den Rijn
2230 AA  Rijnsburg
071 - 40 719 61
new business

Ivo Vittali
ivo@dunepebbler.nl

say hello

Alex Kulk
alex@dunepebbler.nl

official

kvk: 70184631
btw: NL8581.79.945B01 privacy disclaimer

Search
dune pebbler