32e editie van Visculinair

Dune Pebbler creëert, in samenwerking met het Nederlands Visbureau, ieder kwartaal een nieuwe editie van Visculinair Magazine. Het tijdschrift staat vol met de lekkerste visrecepten, favoriete visgerechten van BN’ers, kooktips van echte pro’s en achtergrondverhalen uit de vissector. Nederlands Visbureau levert aan wat zij in het magazine willen en wij zorgen voor de perfecte opmaak om de lezer te blijven verrassen.

Vis op de BBQ

Vis op de BBQ staat in de 32e editie van het culinaire magazine centraal. De zomer is in aantocht en dat betekent dat de barbecue weer uit de schuur kan worden gehaald. Het lezen van het blad geeft je dan ook meteen een zomers gevoel! Oud-profvoetballer en voetbalanalist Mario Been geeft zijn mening over het Nederlandse voetbal en deelt zijn tips aan jonge vissers. Ook de haring komt in deze editie aan bod. Met verschillende lekkere recepten maak je van de traditioneel Hollandse vis een culinair hoogstandje.

Als klap op de vuurpijl vind je in het tijdschrift een item over ons, waarin je een kijkje achter de schermen krijgt bij het ontwerpen van het Visculinair Magazine. Ben je benieuwd naar hoe wij het magazine maken? Je leest het hier.

Geschreven door:
Robin Glissenaar

Meer weten over magazines?

Liever socializen?